Sizi Arayalım
Önde Gelen Vergi, Hukuk ve Finans Profesyonellerinden  Okan NETEK Artık Centrum'da!

DUYURU: 07.08.2023/97

Önde Gelen Vergi, Hukuk ve Finans Profesyonellerinden Okan NETEK Artık Centrum'da!

Hizmet kalitemizin sürekli yükseltilmesi hedeflerimiz çerçevesinde önde gelen vergi, hukuk ve finans profesyonellerinden Sn. Okan NETEK'e başarılar diliyor ve Centrum ailesine hoş geldin dileklerimizi iletiyoruz.

Hizmet kalitemizin sürekli yükseltilmesi hedefi çerçevesinde önde gelen vergi, hukuk ve finans profesyonellerinden Sn. Okan NETEK'i sizlere tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bizim için çok önemli olan bu transferle ilgili duygularını sorduğumuz Sn. Netek; “Her geçen gün büyüyen Centrum ailesine katılmaktan dolayı çok mutluyum, birlikte çok güzel işler başaracağımıza inancım tam” ifadelerini kullandı. 

Centrum Yönetici Ortağı Burçin Gözlüklü ise bu önemli transferden duyduğu büyük gurur ve mutluluğu dile getirerek, “Hızla büyüyen Centrum ailesinin vergi,hukuk ve finans sektöründe uzmanlaşmış Sn. Okan Netek'in ailemize katılmasından gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kendisinin derin bilgi ve birikimi ile İzmir'de Çıtayı Yükseltiyoruz. Yapmış olduğumuz bu transferler Centrum’un gelecekle ilgili vizyonunu ve hedeflerini göstermesi bakımından da son derece önemlidir.” ifadelerini kullanmıştır.

Sn. Okan Netek'e başarılı bir kariyer dönemi diliyerek Centrum ailesine hoş geldin dileklerimizi iletiyoruz.


Okan Netek

Okan NETEK, YMM
Centrum Turkey, Partner

Okan NETEK, kariyerine 2004 yılında bankacılık sektöründe başlamış, 2007 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’na katılarak 2010 yılında Hesap Uzmanlığına atanmıştır. 2011-2015 yılları arasında Vergi Denetim Kurulu İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı’nda Vergi Müfettişi, 2015-2016 yılları arasında vergi incelemeleri, rapor değerlendirme komisyonu ve uzlaşmalardan sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.

2016-2021 yılları arasında merkezi İzmir’de bulunan Yaşar Holding A.Ş.’de grup şirketlerinin vergi yönetimi, kurumsal risk yönetimi ve yatırımcı ilişkileri yönetimi süreçlerinden sorumlu Mali İşler Direktörü olarak görev almıştır. 2021-2023 yılları arasında ise İzmir merkezli CMS Jant Grubu’nda Grup CFO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer almıştır.

Okan NETEK, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden İşletme ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Hukuk alanında lisans derecelerine sahiptir. 2009 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Uluslararası Finans alanında ve 2013 yılında Maliye Bakanlığı bursuyla gönderildiği İngiltere’de University of London - Queen Mary College’da Uluslararası Vergi Hukuku alanında hukuk yüksek lisans derecelerini elde etmiştir. Halihazırda Yaşar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde mali hukuk alanındaki doktora çalışmasına devam etmektedir.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası’na kayıtlı Yeminli Mali Müşavir, İzmir Barosuna kayıtlı Avukat ve Türkiye Kamu Gözetimi Kurumu’na kayıtlı Bağımsız Denetçi ünvanlarına sahip olan Okan NETEK, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Uzmanlık Alanları

Denetim ve Tam Tasdik

Vergi Danışmanlığı

İnceleme ve Dava Danışmanlığı

Dolaylı Vergi Danışmanlığı

Transfer Fiyatlandırması

KDV İade Hizmetleri

Kurumsal Risk Yönetimi

Uluslararası Vergilendirme

Yurtdışı Danışmanlık

Finansal Yönetim/ Kurumsal Finans

Şirketler Hukuku

Sermaye Piyasası Hukuku