Sizi Arayalım
KOSGEB Tarafından Kobiler İçin Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı Çağrısı Yapılmıştır

DUYURU: 05.04.2021/49

KOSGEB Tarafından Kobiler İçin Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı Çağrısı Yapılmıştır

“2021–01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi” kapsamında KOSGEB tarafından Otomotiv veya Elektronik sektöründe faaliyet gösteren Kobilere proje teklif çağrısı yapılmıştır. Başvurular 25 Mart 2021-18 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Herhangi bir mazeretten ötürü mağduriyet yaratmaması için 20 Mayıs 2021 - 24 Mayıs 2021 tarihleri arasında başvuruların tamamlanabilmesi ve onaylanabilmesi amacıyla başvuru sistemi açık olacaktır.

“2021–01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi” kapsamında KOSGEB tarafından Otomotiv veya Elektronik sektöründe faaliyet gösteren Kobilere proje teklif çağrısı yapılmıştır.

Söz konusu proje çağrısı Otomotiv sanayiinin rekabet gücünün korunarak geliştirilmesi ve Elektronik Sektöründe Ar-Ge’ye dayalı rekabetçi üretim ve ihracatın artırılması amacıyla yapılmıştır.

Başvurular 25 Mart 2021-18 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Ancak herhangi bir mazeretten ötürü mağduriyet yaratmaması için 20 Mayıs 2021-24 Mayıs 2021 tarihleri arasında başvuruların tamamlanabilmesi ve onaylanabilmesi amacıyla başvuru sistemi açık olacaktır.

NACE REV 2 sınıflamasına göre imalat sanayi sektörlerinde aşağıdaki tabloda belirtilen hedef sektörlerdeki KOBİLER, ilgili sektördeki konudan, ilişkili bir veya birkaçı ile birlikte Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge projesi sunabilecektir.

Birinci Sektör NACE Kodları

Birinci Sektör Proje Konuları

29.1 Motorlu kara taşıtlarının imalatı 

Elektrikli ve/veya hidrojen ile çalışan motorlu kara taşıtları

29.3 Motorlu kara taşıtları için parça ve aksesuar imalatı

Pil (batarya) teknolojisi

27.2 Akümülatör ve pil imalatı

Yakıt hücresi

İkinci Sektör NACE Kodları

İkinci Sektör Proje Konuları

26.1 Elektronik bileşenlerin ve devre kartlarının imalatı

5G ve ötesi teknolojiler dâhil olmak üzere yerli elektronik haberleşme şebeke ve altyapı bileşenleri kapsamında yeni nesil mobil haberleşme teknolojileri konularında

26.3 İletişim ekipmanlarının imalatı

26.4 Tüketici elektroniği ürünlerinin imalatı

26.5 Ölçme, test ve seyrüsefer amaçlı alet ve cihazlar ile saat imalatı (26.52 Kol saatlerinin, masa ve duvar saatlerinin ve benzerlerinin imalatı hariçtir.)

Destek üst limiti Küçük İşletmeler için 1.500.000 TL, Orta Büyüklükteki İşletmeler için 6.000.000 TL’dir.

Detaylı bilginin yer aldığı Proje Teklif Çağrısı'na ulaşmak için tıklayınız.

Saygılarımızla.

Dosyalar